جذب 100 درصدی بودجه پژوهشی در واحد بم

1393/05/22 (12:22:50 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم از جذب 100درصدی بودجه پژوهشی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

سجادی راد گفت:برای چهارمین بار این واحد دانشگاهی با همکاری و تفاهم صمیمانه هیات رئیسه این واحد وکمک و مساعدت همکاران حوزه معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه بودجه پژوهشی در واحد بم بطور 100درصد جذب و برابر آئین نامه ها و دستورالعمل های موجود هزینه گردید.

وی با اظهار این مطلب که امید است در آینده ای نزدیک شاهد رشد کیفی و پژوهشی بیشتری در واحد باشیم.

وی خاطر نشان کرد:طرحهای پژوهشی-خرید تجهیزات کارگاهها و آزمایشگاهها-خرید تجهیزات نرم افزاریit-خرید تجهیزات کارگاه برق(باتوجه به داشتن رشته برق در مقطع کاردانی و کارشناسی)-خرید تجهیزات آزمایشگاه گیاه شناسی و خاک شناسی-خرید کتب تخصصی لاتین برای کتابخانه واحد-خرید تجهیزات مرکز سرور دانشگاه-خرید وسایل مورد نیاز بخش اینترنت و سرور اطلاعات واحد-ارائه مقاله های اعضاء هیات علمی در کنفرانسهای داخل و خارج از کشور-پژوهانه-حمایت از تیمهای تحقیقاتی دانشجویی و انجمنهای علمی-تشویق مقالات اعضاء هیات علمی از جمله هزینه های پژوهشی می باشد.