راهنمای ثبت نام غیر حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی

راهنمای استفاده از سامانه آموزشیار (ویژه اساتید)

استقبال دانشجویان واحد بم ازهجدهمین دوره مسابقات قرآن وعترت

1391/08/23 (11:23:25 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:حسین میرزاده کارشناس قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم گفت:دانشجویان این واحد دانشگاهی از هجدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت استقبال بسیار خوبی داشتند تاکنون از بیش از 300 نفر در بخشهای مختلف از جمله:بخش کتبی،شفاهی،آثار هنری،پژوهش،تحقیقات و ادبیات دینی ثبت نام بعمل آمده است.
کارشناس قرآن و عترت واحد یادآورشد:آزمون کتبی این دوره از مسابقات(ویژه کارکنان و دانشجویان) در روز سه شنبه 14 آذر ماه ساعت5/9صبح در محل دانشگاه برگزار خواهد شد و آزمون شفاهی آن متعاقباً اعلام می شود.