به گزارش روابط عمومی دانشگاه: خانم فیروزه آزمون عضو باشگاه پژوهشگران جوان ومدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم بعنوان پژوهشگر برتر این واحد دانشگاهی انتخاب شد.
فیروزه آزمون با ارائه 3مقاله کامل و چاپ آن در مجموعه مقاله های همایش های بین المللی داخلی و یک مقاله چاپ شده در مجموعه مقاله های همایش های ملی داخلی، پژوهشگر برتر شد.
ایشان تا به حال 2مقاله منطقه ای با عنوان بررسی چگونگی تاثیر فرم بناهای سنتی کرانه جنوبی دیای خزر در خلق معماری پایدار، و بررسی نقش ایجاد مراکز تحقیقات انرژی به منظور بهینه سازی مصرف انرژی در شهرهای کویری ایران و14مقاله ملی وبین المللی با عنوان1- بررسی ارتباط فرهنگ با سازماندهی فضاها و روابط در خانه ایرانی2-اندیشه های معماری ایرانی در بهره وری از چهار عنصر اصلی طبیعت3-بهره گیری از عناصر همساز با اقلیم در معماری مناطق کویری ایران در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار4-بررسی تکنیک های دستیابی به معماری پایدار در ابنیه سنتی مناطق کویری ایران5-بررسی چگونگی تاثیر مصالح ساختمانی بر میزان اتلاف انرژی در مناطق گرم و خشک با رویکرد به معماری پایدار6-بررسی عوامل موثر در طراحی داخلی،برمیزان مصرف انرژی در مناطق کویری ایران8-طراحی منظر شهرستان بم با استفاده از گیاهان داروی نمادی از توسعه پایدار در کویر9-واکاوی دیدگاه پیرنیا دربافت تاریخی سنتی شهر کرمان،همایش ملی معماری و شهر سازی ایرانی-اسلامی10-باز آفرینی حس مکان دربافت تاریخی شهرهای ایرانی-اسلامی11-احیای نمادها و نشانه های تاریخی فرهنگی شهرهای ایرانی-اسلامی12-بررسی عملکرد اقلیمی حیاط مرکزی خانه های سنتی ایرانی در نواحی کویری13-بررسی مضامین پایداری و دیدگاه پیرنیا در بافت سنتی شهرهای ایرانی(بافت سنتی شهر کرمان)14-چگونگی به کارگیری اندیشه های معماران ایرانی در بهره وری از چهار عنصر اصلی طبیعت در بادگیری های مناطق کویری ایران15-بررسی اندیشه های نوین بهینه سازی انرژی در ساختمان16-بررسی لزوم ایجاد سایه بان های هماهنگ با اقلیم کویری ایران در بهینه سازی مصرف انرژی در جهت نیل به اهداف توسعه پایدار17-ارزیابی و بررسی سطح عملکرد با دبندهایkbfوv-ebfدر قاب های فولادی18-بررسی تکنیک های موثر برکاهش مصرف انرژی در ساختمان های اداری(نمونه موردی ساختمان دیاموند مالزی)سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگه داشت انررژی،ارائه نموده است.
لازم بذکر است خانم فیروزه آزمون پژوهشگر برتر سال89و سال92-طراحی لوگو و آرم همایش ملی توسعه پایدار در کویر سال91-همکاری درهیئت اجرایی همایش ملی توسعه پایدار در کویر-عضو سازمان نظام مهندسی شهرستان کرمان-مشارکت در طراحی و دیزاین نقشه های مسکونی و تجاری-عضو مدرک پیشرفته زبان انگلیسی –همکاری با فرمانداری شهرستان بم در پروژه بام بم سال89 از فعالیت های ایشان می باشد.
مشاهده خبر(2933)بار
مجموع امتیازات به این خبر(30) امتیاز شما به این خبر ؟
برگزاری سمینار انرژی خورشیدی<<فرصت ها و چالش ها>> در دانشگاه آزاد اسلامی بم
سمینار انرژی خورشیدی<<فرصت ها و چالش ها>> نیروگاه های خورشیدی و بادی در دانشگاه آزاد اسلامی بم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی: سمینار انرژی خورشیدی به همت معاونت پژوهش و فناوری واحد بم و با حضورمدیر عامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان-مدیر عامل شرکت انرژی های نوین مهرآباد-امام جمعه-فرمانداری-ری
دانشجویان ارجمند لطفاً آخرین تحولات درس و کلاسی خود را از منوی گروههای آموزشی چک کنید
سخن مشاور
به نام خدا
اعتماد به نفس
نمیتوانید آن را حس كنید، اما بر چگونگی حس شما تاثیر دارد. نمیتوانید آن را ببینید، اما وقتی به خودتان در آینه نگاه میكنید آنجاست.
نمیتوانید آن را بشنوید، اما هر بار كه در مورد خودتان صحبت میكنید حضور دارد. این موضوع مهم و مرموز همان چیزی است كه به آن اعتماد به نفس میگویند.
از آنجا كه اعتماد به نفس در تمام مراحل زندگی نقشی موثر ایفا میكند، خوب است به حضور و چگونگی پرورش آن در دوران كودكی نگاهی بیندازیم.
اعتماد به نفس كودك نقش زرهی را دارد در مقابل چالشهای پیش روی او در همه عمر. كودكان و نوجوانانی كه در مورد خودشان حس خوبی داشته باشند با مشكلات و مسائل مختلف راحتتر كنار میآیند و در برابر فشارهای منفی بهتر مقاومت میكنند.
آنها شادتر هستند و از زندگیشان نیز بیشتر لذت خواهند برد. این گروه از بچهها واقع بین بوده و در مجموع خوشبین هستند. به همین دلایل از سلامت جسمی و روحی بیشتری برخوردارند. در مقابل، كودكانی كه اعتماد به نفس كافی ندارند، در برخورد با چالشها دچار اضطراب و سرخوردگی خواهند شد.
این گروه كه حتی در مورد خودشان فكر مثبتی ندارند، برای پیدا كردن راه حل مسائل زندگی با مشكل مواجه خواهند شد. چنین افرادی در مواجهه با چالشهای جدید اولین پاسخشان این است «من نمیتوانم!»
اعتماد به نفس چیست؟
اعتماد به نفس مجموعه باورها و احساسات ما، در مورد خودمان است. اینكه ما چگونه شخصیت خود را تعریف میكنیم، انگیزهها، نگرش و رفتار ما را تحت تاثیر قرار میدهد و بر سازگاری عاطفی ما نیز تاثیر دارد.
الگوی ا