شرکت کارکنان،اساتید و دانشجویان واحد بم در راهپیمایی اعتراض آمیز به توطئه آمریکایی و صهیونیستی

1391/07/11 (5:12:38 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:کارکنان،اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم همراه با سایر اقشار ملت در راهپیمایی اعتراض آمیز نسبت به اهانت به پیامبر اسلام(ص) نفرت و انزجار خود را از ایادی استکبار جهانی اعلام داشتند. در ادامه این مراسم نماینده مردم شهرستانهای شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی که بعنوان سخنران حضور داشت گفت:امروز مرگ استکبار جهانی خصوصاً آمریکا و اسرائیل فرارسیده و با این حرکت زشت و پلید،و حمایت از انسانهای بی عقل و کج فهم خود را در منجلاب نابودی کشانده است و این حرکات در واقع باعث بیداری اسلامی و انسجام مسلمانان و حتی دیگر ادیان شده است. در پایان راهپیمایی قطعنامه ای در هفت بند قرائت و شرکت کنندگان با سر دادن <<لبیک یا محمد>> بندهای آنرا تایید نمودند.