کمیته پاسخگویی

*********************************************************

برگزاری دوره کارگاه آموزشی مهندسی فاکتورهای انسانی(ارگونومی)

1394/07/22 (10:16:30 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:کارگاه آموزشی مهندسی فاکتورهای انسانی(ارگونومی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم برگزار گردید.

هادی طبسی کارشناس نیروی انسانی واحد گفت:کارگاه آموزشی مهندسی فاکتورهای انسانی با موضوع ارگونومی ویژه کارکنان به مدت 2روز (هشت ساعت) در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وی هدف از اجرای این کارگاه را ارتقاء دانش همکاران و ضرورت توجه بیشتر به علم بکارگیری بهینه از ابزار کار در محیط کاری عنوان کرد و بیان داشت: ارگونومی در واقع اهدافی چون: بهبود بهره وری،ایمنی و آسایش مردم و افزایش کارآیی متقابل سیستمهای انسان،ماشین،محیط می باشد را دنبال می کند و هر فرد با پیدا کردن این آگاهی و پیاده کردن آن در زندگی، می تواند نقش بسزایی درانتقال تجربیات به دیگران باشد.

وی همچنین اضافه کرد:کارگاه مذکورتوسط سرکار خانم وجیهه ورزنده از کارشناسان جمعیت هلال احمر شهرستان بم بعنوان مدرس این کارگاه آموزشی برگزار شد.