ثبت نام پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ دانشگاه آزاد اسلامی بم و اداره کل استاندارد کرمان

1396/05/01 (10:02:42 AM)

در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» و در راستای گسترش همکاری‌های علمی، فنی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم با اداره کل استاندارد استان کرمان تفاهم نامه همکاری‌های مشترک را با حضور فرماندار-شهردار-رئیس شورای اسلامی شهروجمعی از مسئولین شهرستان در محل فرمانداری و دکتر بیگ زاده مدیر کل اداره استاندارد استان و هیات همراه امضا کرد.

به گزارش روابط عمومی: برابر این تفاهم نامه و به منظور استفاده مطلوب از توانایی های دانشگاه و همچنین همکاری‌های مشترک دانشگاه آزاد بم با اداره کل استاندارد استان کرمان، دانشگاه، در جهت اجرای کارآفرینی،کارورزی،کارآموزی و پروژه های تحقیقاتی و کاربردی و ... تلاش خود را انجام دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بم هدف از این تفاهم نامه استفاده بهینه از توانمندیهای علمی، فنی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی طرفین و مشارکت در تدوین پیش ‏نویس استانداردهای بین المللی، همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و دوره های تخصصی و اموزشی، انجام طرح های ‏مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، ترویج و توسعه فرهنگ استاندارد در استان، ایجاد زمینه های گسترش آزمایشگاه های همکار، ‏همکاری در زمینه تالیف، و ترجمه کتاب ها و مدارک علمی آموزشی؛ ارائه دوره های آموزشی مشترک، مشارکت در تدوین ‏استانداردهای جامع محصولات و خدمات دانش بنیان عنوان کرد.

همچنین در این راستا دانشگاه آزاد بم نیز در این تفاهم نامه متعهد شد که با رعایت دقیق موازین و اولویت های اعلام شده اداره کل در ‏خصوص آموزش، تدوین و ترویج استانداردها براساس اهداف تفاهم نامه؛ برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت مورد ‏درخواست اداره کل را به انجام رساند؛ همچنین در اختیار قرار دادن امکانات پژوهشی، آزمایشگاه ها و اسناد و مدارک علمی به ‏منظور بهره برداری کارشناسان اداره کل و ارائه خدمات مشاوره و تخصصی به منظور ارزیابی و داوری طرح های تحقیقاتی ‏مورد نیاز اداره کل از دیگر تعهدات دانشگاه بم در این تفاهم نامه است.

لازم بذکر است مدت زمان اعتبار این تفاهم نامه به مدت یکسال تعیین شد که در صورت موافقت این تفاهم نامه در دوره های بعد نیز ادامه پیدا ‏خواهد کرد. ‏

در پایان رئیس دانشگاه ازاد اسلامی بم ‏به اتفاق مدیرکل استاندارد از کارخانه خودرورسازی ارگ جدید بم بازدید کردند.