ثبت نام پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بم برگزار شد

1394/02/01 (2:31:13 PM)

اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بم برگزار شد
اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بم با حضور اساتید شرکت‌کننده در این طرح و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاداسلامی استان کرمان برگزار شد.
حمید سرحدی سرپرست دانشگاه‌ آزاد اسلامی واحد بم در اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید این دانشگاه بیان کرد: در جریان برگزاری طرح ضیافت اندیشه 7 کارگاه معرفت افزایی با مدیریت اساتید برجسته برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه‌ها به مفاهمی چون اندیشه سیاسی اسلام، معرفت شناسی اسلامی، اصول تعلیم و تربیت پرداخته شد.
سرحدی بیان کرد: در این دوره از طرح ضیافت اندیشه اساتید در کنار برنامه‌های فرهنگی کارگاههای فوق برنامه منجمله:کارگاه ارزشیابی و نظارت،کارگاه بررسی فرقه بهائیت،کارگاه تعلیم و تربیت اسلامی،کارگاه آسیب شناسی اینترنت وشبکه های ماهواره ای، کارگاه اقتصاد مقاومتی،حقوق و آداب و تعاملات استادان و دانشجویان،سبک زندگی اسلامی،کارگاه آموزشی نماز نیز برگزارشد.
در ادامه حجة الاسلام والمسلمین انصاریان مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کرمان  نیز در این مراسم گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید فرصت مناسبی برای گفت و گوی اساتید دانشگاه با یکدیگر است و دغدغه‎هایی که توسط اساتید مطرح می‌شود، مسائل روز دانشجویان و جوانان ،تبادل نظر اساتید باهم،آشنایی اساتید با اندیشه های سیاسی اسلام و اصول معرفت شناسی دینی می باشد.وی همچنین ضمن اعلام رضایت ازبرگزار کنندگان طرح ضیافت اندیشه اساتید بویژه ریاست واحد بم و قدر دانی از حضور اساتید مدعو،(جناب حجة الاسلام دکتر حسینی شاهرودی-حجة الاسلام قناد زاده-آقای حیدری) خواستار انتقال تجربیات اساتید به دانشجویان و همچنین استمرار در خصوص برگزاری کارگاه ها در واحد شد.

مشاهده خبر(1966)بار