بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در هتک حرمت به ساحت مقدس پیامبر بزرگوار اسلام(ص)

1391/07/09 (6:48:31 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: کارکنان،اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم هتک حرمت به نبی معزز اسلام را که توسط انسانهای پلید و ایادی استکبار جهانی انجام گرفته است با انتشاربیانیه ای آن را محکوم، و خواستار مجازات عاملان این اقدام شدند.لازم بذکر است این بیانیه که ذیلاً آمده، در نمازجمعه بم قرائت، ونمازگزاران شعارهایی در خصوص تایید آن سر دادند.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در محکوم نمودن فیلم اهانت به پیامبر مهربانی

بار دیگر صهیونیسم بین الملل و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا، با توسل به سخیف ترین روش،مقدس ترین و نورانی ترین چهره میان مقدسات عالم یعنی پیامبر گرامی اسلام(ص)را هدف قرار داده است تا اندکی وحشت روز افزون خود از توسعه و گسترش فرهنگ غنی و سرشار از معنویت و سعادت اسلام عزیز را چاره کند و با راه اندازی تفرقه و آشوب بار دیگر،حرکت مذبوحانه ای را در برابر موج بیداری اسلامی و اقبال جوانان به معارف اسلامی دست و پا کند.

بدیهی است که ساخت و نمایش فیلم توهین آمیز نسبت به مقدسات اسلامی و شخصیت گرانقدر رسول گرامی اسلام (ص)،اقدامی حساب شده از سوی طراحان آشوب و فتنه در میان جوامع اسلامی است و اگر چنین نباشدهمانطور که رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی)فرمودند<<سیاستمداران آمریکا اگر در ادعای دخالت نداشتن خود صادق اند،باید عاملان این جنایت شنیع و پشتیبانان مالی آن را که دل ملت های مسلمان را به درد آورده اند، متناسب با این جرم بزرگ به مجازات برسانند.>>

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم همسو با دیگر مسلمانان جهان،ضمن محکوم نمودن این فیلم موهن، مراتب انزجار خود را از این توطئه آمریکایی،صهیونیستی اعلام داشته و در زیر سایه ولایت فقیه و پرچم الله اکبر جمهوری اسلامی ایران از آرمان های مقدس اسلامی و انسانی دفاع می نمائیم.