کمیته پاسخگویی
*********************************************************

ماه محرم يادآور نهضت حضرت سيدالشهدا و حماسه‌ جاودان كربلاست

1394/07/22 (11:30:45 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر حمید سرحدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم همزمان با فرا رسیدن ماه محرم،ماه حزن و اندوه اهلبیت (ع) گفت: با حلول ماه محرّم، ماه حماسه و شجاعت و فداکارى، ماهى که خون بر شمشیر پیروز شد ماهى که قدرت حق، باطل را تا ابد محکوم کرد.
وی ماه محرم را ماه دلاورمردي‌هاي ياران با وفاي اباعبدالله الحسين(عليه السلام)، فداكاري‌هاي زينب كبري(سلام الله عليها)، حضرت سجاد(عليه السلام)، و همه‌ اسراي كاروان امام حسين(عليه السلام)، است. اين ماه، يادآور خطبه‌ها و شعارهاي آگاهي‌بخش سالار شهيدان، نطق آتشين حضرت زينب(سلام الله عليها) و خطابه‌ غرّاي زين العابدين(عليه السلام)، است.
ایشان فرهنگ عاشورا را گنجينه عظيم سياسي ديني وپشتوانه فرهنگ غني اسلام دانست و بیان داشت: بهره‌گيري از آموزه‌هاي عاشورايي می تواند کمک بزرگی در احياي دين نماید وماه محرم برای مذهب تشیع،ماه پیروزی است که در متن فداکاری و خون بدست آده است.