دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم دارای قابلیت های خوبی است

1391/08/23 (9:34:15 AM)

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم دارای قابلیت های خوبی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:خانم دکتر حسینی معاونت برنامه ریزی،آموزشی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده وابسته به شورای عالی انقلاب فرهنگی ازواحد بم بازدید کرد. در این بازدید سید کریم سجادی راد رئیس واحد بم گزارشی از فعالیتهای فرهنگی-آموزشی و عمرانی واحد بم ارائه نمود.
دکتر حسینی معاونت برنامه ریزی،آموزشی شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده گفت: واحد بم دارای قابلیت های بسیار خوبی است.ومی طلبد در جهت فعالیت های فرهنگی-برنامه ریزی دقیق در راستای اسلامی شدن دانشگاه و تفکیک جنسیتی آنان گام های موثری را برداشت. ایشان ایجاد رشته در مقطع کارشناسی ارشد بر اساس نیاز جوانان آن منطقه را اثر بخش عنوان کرد. لازم بذکر است در این جلسه خانم محلاتی کارشناس انجمن اولیاء و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان و خانم دانشور کارشناس امور بانوان فرمانداری شهرستان بم نیز حضور داشتند.