سامانه آموزش مجازی                                               سامانه آموزشیار

www.edu.iau.ac.ir                                               vadana21.iauec.ac.ir                      *********************************************************

اعلام نتایج پذيرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99

1399/07/25 (6:36:52 PM)

نتایج پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. به گزارش روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی، نتایج دوره های کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه   www.azmoon.org قرار گرفت. پذیرفته شدگان این دوره ها می توانند از روز دو شنبه مورخ ۲۸مهر ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام نمایند.

پذیرفته شدگان همچنین جهت تحویل مدارک خود پس از بارگزاری مدارک در سایت از ۲۸ مهرماه به واحد بم مراجعه نمایند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir  دریافت و مطالعه نمایند.