نیمسال اول   99-98
حذف و اضافه : 98/07/06 الی 98/07/10
پایان کلاسها:
امتحانات :

-------------------------------------------------------------------------------------

جهت رویت دروس ارائه شده برای دانشجویان میهمان بدون داشتن شماره دانشجویی و رمز عبور با کلیک روی منوی دانشجوی میهمان ( در سامانه دانشجویی  ) و با وارد نمودن کد تصویری دروس قابل مشاهده میباشد

1391/07/26 (11:02:51 AM)

برگزاری جلسات توجیهی(آموزشی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در جمع مدیران گروه،معاون آموزشی ضمن خوشآمد گویی گفت:تعلیم و تربیت دارای مفهوم و کاربرد گسترده و پیچیده، و در نتیجه مبهمی است. در تعریف این مفهوم، نه تنها میان مردم عادی، بلکه میان صاحب‌نظران تعلیم و تربیت هم اختلاف‌نظر وجود دارد. همچنین مفاهیمی مانند سوادآموزی، کارآموزی، بارآوردن، پروردن، تأدیب، اجتماعی کردن، و... نیز جزئی از «آموزش و پرورش» محسوب می‌شوند یا با آن همپوشی دارند.دربارهٔ مفهوم «آموزش و پرورش» باید درنظر داشت که «آموزش و پرورش» منحصر به افراد، زمان، مکان، یا عمل خاصی نیست. یعنی به طور مشخص «آموزش و پرورش» منحصر به مدرسه، کودکان، یا آموزش دروس خاصی نیست، بلکه «آموزش و پرورش» برای همه، و در هر زمانی (ز گهواره تا گور) و هر مکانی است.
آموزش و پرورش دوباره ساختن یا سازمان دادن تجربه‌است، به منظور اینکه معنای تجربه گسترش پیدا کند و برای هدایت و کنترل تجربیات بعدی، فرد را بهتر قادر سازد.
سجادی راد با اشاره به این موضوع که این واحد دانشگاهی با داشتن فضاها و امکانات آموزشی ،آزمایشگاهها(گیاهشناسی-شیمی و فیزیک و بتون...)،داشتن اساتید خوب می طلبد در جهت آموزش، تلاش مضاعفی صورت بگیرد.
در ادامه محمدعلی باقری پور معاون آموزشی گزارشی از عملکرد این حوزه ارائه کرد و گفت: جلسات منظم هفتگی معاون آموزشی با مدیران گروه آموزشی در جهت حل و فصل و مشکلات دانشجویان ، برگزاری جلسات توجیهی برای دانشجویان جدید الورود بصورت مجزا توسط مدیران گروه انجام گیرد.

بیشترین بازدید

ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ ثبت نام کارشناسی ارشد
ثبت نام دانشجو بدون کنکور