برگزاری جلسات توجیهی(آموزشی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

1391/07/26 (11:02:51 AM)

برگزاری جلسات توجیهی(آموزشی) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در جمع مدیران گروه،معاون آموزشی ضمن خوشآمد گویی گفت:تعلیم و تربیت دارای مفهوم و کاربرد گسترده و پیچیده، و در نتیجه مبهمی است. در تعریف این مفهوم، نه تنها میان مردم عادی، بلکه میان صاحب‌نظران تعلیم و تربیت هم اختلاف‌نظر وجود دارد. همچنین مفاهیمی مانند سوادآموزی، کارآموزی، بارآوردن، پروردن، تأدیب، اجتماعی کردن، و... نیز جزئی از «آموزش و پرورش» محسوب می‌شوند یا با آن همپوشی دارند.دربارهٔ مفهوم «آموزش و پرورش» باید درنظر داشت که «آموزش و پرورش» منحصر به افراد، زمان، مکان، یا عمل خاصی نیست. یعنی به طور مشخص «آموزش و پرورش» منحصر به مدرسه، کودکان، یا آموزش دروس خاصی نیست، بلکه «آموزش و پرورش» برای همه، و در هر زمانی (ز گهواره تا گور) و هر مکانی است.
آموزش و پرورش دوباره ساختن یا سازمان دادن تجربه‌است، به منظور اینکه معنای تجربه گسترش پیدا کند و برای هدایت و کنترل تجربیات بعدی، فرد را بهتر قادر سازد.
سجادی راد با اشاره به این موضوع که این واحد دانشگاهی با داشتن فضاها و امکانات آموزشی ،آزمایشگاهها(گیاهشناسی-شیمی و فیزیک و بتون...)،داشتن اساتید خوب می طلبد در جهت آموزش، تلاش مضاعفی صورت بگیرد.
در ادامه محمدعلی باقری پور معاون آموزشی گزارشی از عملکرد این حوزه ارائه کرد و گفت: جلسات منظم هفتگی معاون آموزشی با مدیران گروه آموزشی در جهت حل و فصل و مشکلات دانشجویان ، برگزاری جلسات توجیهی برای دانشجویان جدید الورود بصورت مجزا توسط مدیران گروه انجام گیرد.