ثبت نام پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دانشگاهها در کاهش جرائم نقش بسیار بزرگی دارند

1392/04/14 (9:14:15 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در هفته قوه قضائیه سالروز شهادت مظلومانه دکتر بهشتی و 72تن از یاران انقلاب با دستگاه قضائی شهرستان بم دیدار کردند. در این دیدار سید کریم سجادی راد رئیس واحد بم ضمن گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهادت دکتر بهشتی،دستگاه قضائی را دستگاهی سالم و کارآمد عنوان کرد و گفت: کارآمدی و سلامت دستگاه قضا موجب رضایت و احساس امنیت برای جامعه و مردم می شود. رئیس واحد بم با اشاره به اینکه دانشگاهها می توانند در بهره مندی از جامعه سالم و بدون جرم نقش بسزایی ایفا کنند بیان داشت:دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با تولید علم و آگاهی باعث کاهش جرائم در جامعه شده اند.و نیروی انسانی کارآمد و بهره مند از علم روز خصوصاً دانشگاهیان سرمایه اساسی هر کشورند و می توانند در خصوص حل مشکلات و معضلات جامعه و بالا بردن ضریب امنیت کمک بزرگی را انجام دهند.
در ادامه این دیدار سنجری دادستان بم با بیان اجمالی از عملکرد دادگستری خاطر نشان کرد:مسئولین و کارکنان نهادهای مختلف هرچند که شرح وظایف متفاوتی دارند اما باید به این موضوع توجه کنند که اگر می خواهند در کارها موفق باشند و برای جامعه مفید واقع شوند لازم است با توجه به شغل خود،برای پاسخگویی صحیح به نیازهای جامعه، دانش مربوطه را فرا گیرند.وی انتخابات 24 خرداد امسال را حماسه ای بزرگ عنوان کرد وافزود:مردم ایران اسلامی به ندای رهبر انقلاب در خصوص نامگذاری امسال(حماسه سیاسی)لبیک گفتند و با حضورشان در این صحنه امید دشمنان را به یاس مبدل کردند.  ایشان وجود دانشگاهها را در شهرها باعث کاهش جرائم و تخلفات دانست.ودر پایان با ابرازتشکراز احساس مسئولیت رئیس و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در خصوص همکاری لازم با این واحد دانشگاهی اعلان آمادگی کردند.