ثبت نام پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دوازدهمین سالگرد زلزله خونبار پنجم دیماه بم تسلیت باد.

1394/10/05 (11:20:18 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:دکتر حمید سرحدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم همزمان با فرارسیدن پنجم دیماه سالروز فاجعه دلخراش زلزله بم ضمن تسلیت این روز گفت: صبح پنجم دي‌ماه ۱۳۸۲ زلزله‌اي در شهر بم اتفاق افتاد که بيش از ۲۶ هزار کشته و ۳۰ هزار زخمي بر جاي گذاشت و اکثر خانه‌ها و ساختمان‌هاي شهر نيز تخريب شدند.
سرپرست واحد بم پنجم دی ماه هر سال،را یادآور یکی از بزرگ‌ترین فجایع طبیعی ایران دانست و گفت: زلزله بم. فاجعه‌ای که در چند دقیقه جان ده‌ها هزار ایرانی را گرفت و پنج دی را به یکی از روزهای سیاه تقویم تبدیل کرد.
امروز دوازدهمین سالگرد زلزله بم است و هر چند شهری تازه بر ویرانه‌های سال 82 ساخته شده اما به نظر می‌رسد زمان زیادی نیاز است تا بمی‌ها، زخم‌های 5 دی ماه را از یاد ببرند.
دکترحمید سرحدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بم در زمان وقوع زلزله، معاون آموزشی این واحد دانشگاهی بود. اوپس از گذشت 12 سال از این فاجعه خاطرات آن روز غمگین را مرور می‌کند. روزی که به گفته او تمام ساختمان‌های واحد بم مثل دیگر نقاط شهر ویران شده بود و او و دیگر مسئولان وقت دانشگاه مجبور شدند کلاس‌های درس را به کرمان و دیگر شهرهای مجاور منتقل کنند. هر چند سرحدی از «امید» می‌گوید. امیدی که 12 سال پس از زلزله ویرانگر در جای جای شهر دیده می‌شود.
دکتر حمید سرحدی می‌گوید: پس از زلزله، با همکاری ریاست عالیه دانشگاه و کمک‌های دیگر واحدهای دانشگاه آزاد در عرض 8 ماه یک ساختمان آموزشی و یک خوابگاه در واحد بم به بهره‌برداری رسید و این اتفاق در حالی رخ داد که هنوز هیچ ساختمانی در بم بازسازی نشده بود و مردم در خانه‌های موقت و کانکس زندگی می‌کردند.
به گفته دکترسرحدی تلاش شبانه روزی دانشگاه آزاد اسلامی در ساخت مجدد واحد بم امید‌ها را به مردم بازگرداند و مردم این شهر باور کردند با وجود فاجعه‌ای که رخ داده می‌توان با تلاش و امید، بار دیگر شهر دوست داشتنی بم را ساخت و زندگی را به این شهر بازگرداند.
او در ادامه فعالیت‌های عمرانی سال‌های اخیر در واحد بم را مطلوب توصیف می‌کند هر چند معتقد است با توجه به حجم ویرانی‌ها در شهر بم باید امکانات بیشتری در اختیار این شهر قرار بگیرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم هم چنین با ارائه آماری از عملکرد12ساله این واحد می‌گوید: در سال‌های اخیر ما نزدیک به 15 هزار متر مربع فضای آموزشی و رفاهی ساختیم و تعداد رشته‌ها در واحد بم را از 7 به 67رشته که در حال حاضربا تلاش های فراوان و همکاری دبیرخانه هیات امناء در کرمان و سازمان مرکزی تعداد رشته ها ی این واحد دانشگاهی  20رشته در مقطع ارشد و 2 رشته در مقطع دکترا(زراعت و معماری) رسانده‌ایم و هم اکنون تلاش می‌کنیم با توجه به اقبال دانشجویان به تحصیلات تکمیلی، بر افزایش رشته‌ها در مقطع کار‌شناسی ارشد تمرکز کنیم.
به گفته دکترسرحدی، همه همکارانمان تلاش می‌کنند با افزایش پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی و هم چنین ورود جدی به بحث‌های اقتصادی مبتنی بر طرح‌های دانش بنیان از این مرحله عبور کنند.
او مشارکت این واحد در کارخانه ساخت نئوپان از ضایعات خرما در بم را یکی از فعالیت‌های اقتصادی در دوره مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی عنوان می‌کند و امیدوار است این طرح و دیگر طرح‌های اقتصادی دانش بنیان الگویی برای جوانان تحصیل کرده شهر بم باشد که فاجعه سال 82 ر افراموش کنند و برای بازگشت امید و پویایی به بم بکوشند.