لینک کلاسهای درسی آنلاین برای دانشجویان

کانال تلگرام دانشگاه  telegram.me/iaubam

جهت رویت دروس ارائه شده برای دانشجویان میهمان بدون داشتن شماره دانشجویی و رمز عبور با کلیک روی منوی دانشجوی میهمان ( در سامانه دانشجویی  ) و با وارد نمودن کد تصویری دروس قابل مشاهده میباشد
-------------------------------------------------------------------------------------
ثبت نام کاردانی و کارشناسی در رشته های جدید در واحد بم
روانشناسی - مدیریت دولتی - آموزش و پرورش ابتدایی - مهندسی پزشکی

مراسم کلنگ زنی کارخانه نئوپان دانشگاه آزاداسلامی واحد بم

1393/12/04 (9:40:22 AM)

مراسم کلنگ زنی کارخانه نئوپان دانشگاه آزاداسلامی واحد بم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:حمیدسرحدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بم در مراسم کلنگ زنی کارخانه نئوپان(از ضایعات درخت نخل) دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم که با حضورنماینده مردم شهرستانهای بم، نرماشیر، ریگان، فهرج درمجلس شورای اسلامی، فرماندار، امام جمعه ، بخشداران مرکزی و روداب و تعدادی از مسئولین محلی شهرستان نرماشیرانجام شد گفت: دانشگاهها باید دارای آموزش کارآمد باشند که زمینه خودکفایی علمی-تولید و مرجعیت علمی را فراهم، وطرحهای دانش بنیان با مدیریت جهادی متناسب با جامعه دانشگاهی بر مبنای امور پژوهشی قرارگیرند وازطرفی شرکتهای دانش بنیان-طرحها و فناوریها که قابلیت تبدیل به تولید محصول و تجاری سازی را دارند حمایت شوند.
حمید سرحدی سرپرست واحد بم درادامه درخصوص کارخانه نئوپان گفت:با توجه به موقعیت استراتژی ونیازمنطقه،داشتن نیروی انسانی،کاهش معضل بیکاری، امکان دسترسی بهتروارزان به مواداولیه وقابلیت گسترش این طرح،ایجاد ارزش افزوده برای کشاورزان از طریق فروش محصول جانبی ،کارهای مطالعاتی(طرح کارخانه نئوپان) آن انجام گرفته است.
سرحدی بیان داشت:این طرح در زمینی به مساحت 10هکتار از اراضی مرغوب و مسطح شهرستان نرماشیر وبا گرفتن مجوز تاسیس ازجهاد کشاورزی واموراراضی شهرستان نرماشیر در قالب کمیسیون ماده 32 واگذاری اموراراضی ودرقالب شرکت الیاف فشرده نخل سبز(سهامی خاص)که35درصد سهام این کارخانه توسط دانشگاه آزاد بم-25درصدآن مشارکت بخش خصوصی و40درصد آن از محل مشارکت بانکها و جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی انجام می گیرد.
سرپرست واحد بم با اشاره به اینکه اجرای این طرح هزینه ای بالغ بر38میلیارد تومان تمام میشود گفت:راه اندازی کارخانه نئوپان (که ازضایعات درخت نخل)براساس تولید نئوپان و با روکش بسیار مرغوب می باشد که برای ساخت تجهیزات اداری ،درب و کمد و...به کار می رود و باعث اشتغال تعداد زیادی از نیروی انسانی می شود و این محصول می تواند نیازهای قسمتی از کشور در زمینه نئوپان و محصولات چوبی را مرتفع نماید.
لازم بذکر است این طرح در اجرای سیاستهای جدید دانشگاه آزاد اسلامی و توجه جدی ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده در خصوص کاهش وابستگی و اتکاء به شهریه و افزایش سهم دانشگاه آزاد در تولید ناخالص داخلی می باشد.