ثبت طرح (ریگلاتور هوشمند) توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

1391/07/09 (6:33:10 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم:بهزاد رامشک و سکینه رمیار دانشجویان رشته مهندسی الکترونیک واحد بم طرح خود را با عنوان ریگلاتور هوشمند در اداره ثبت مالکیتهای صنعتی کل کشور به ثبت رسانند. بهزاد رامشک دانشجوی مهندسی الکترونیک در خصوص این طرح گفت:ریگلاتور هوشمند طراحی آن انجام گرفته و کار آن اینکه در مواقع نشتی گاز ارتباط و ورود گاز به ساختمان راتوسط دستگاه نصب شده در کمترین زمان ممکن قطع می کند و به افراد داخل ساختمان اعلام هشدار می دهد.این دستگاه از قابلیتهای بیشتری نسبت به سایر دستگاهها برخوردار می باشد.و ساخت آن در طی روزهای آینده شروع خواهد شد و شرکت مهندسین HSE گاز ایران از این طرح استقبال نموده وبه جهت انبوه سازی آن قول مساعد داده شد.