ثبت نام پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

دفترچه راهنمای ثبت نام دوره کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400

حضور جوانان در نماز جمعه نمایشی از اقتدار و عزت اسلامی است

1394/02/15 (12:18:35 PM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه ستاد نمازجمعه شهرستان بم در سال 1394 به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم با حضور اعضاء با موضوع راه های جذب بیشتر جوانان به نماز جمعه در محل سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
حمید سرحدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه ضمن خوشامد گویی و گرامیداشت ایام ماه رجب المرجب بویژه میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین(ع) گفت:یکی از مهمترین کارهایی که توسط متولیان ستادهای نمازجمعه باید صورت گیرد ، همان بسترسازی و فراهم کردن زمینه مناسب برای حضور همه مردم و بخصوص نسل جوان است وحضورجوانان درمیعاد‌گاه‌های نمازجمعه نمایشی از اقتدار و عزت اسلامی است.
وی همچنین نماز جمعه رااز مناسک اجتماعی اسلام دانست واظهار داشت:نمازجمعه هماهنگ کننده انگیزه ها، افکار و کردارهای آحاد جامعه بر پایه دین می باشد.و یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی که در همگرایی اراده ملی تأثیر به سزایی داشته و دارد پایگاه های نماز جمعه است که دل های خدا جوی مردم را به زیور آگاهی می آراید و آن ها را برای حفاظت از نظام اسلامی بسیج می نماید.
در ادامه حجة الاسلام دانشی امام جمعه بم ضمن قدر دانی از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم، استفاده از نیروهای جوان در امور نماز جمعه را مورد تاکید قرار داد وگفت: به گونه‌ای کار کنید که الگوی دیگران باشید و با ایجاد زمینه سازی و ایجاد انگیزه در جوانان مشوق آنان شویم.
وی همچنین دانشگاه آزاد اسلامی را یک مجموعه فرهنگی بسیار خوب عنوان کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بم کارهای فرهنگی خوبی رو در سطح شهرستان انجام داده ومی طلبد که با برنامه ریزی دقیق نسبت به حضو ر دانشجویان در نماز جمعه تلاش مضاعفی صورت بگیرد.
در پایان یکی از اعضاء ستاد نماز جمعه خواستار راه اندازی بخش فعالان دانشجویی در محل نماز جمعه شد.

مشاهده خبر(1910)بار