سامانه آموزش مجازی                                               سامانه آموزشیار

www.edu.iau.ac.ir                                               vadana21.iauec.ac.ir                      *********************************************************

واحد بم:بازدید از کلاسهای طرح هجرت(3)

1392/05/07 (12:49:42 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم به اتفاق مسئول بسیج دانشجویی شهرستان از کلاسهای طرح هجرت(3) در شهرستان ریگان بازدید کردند.
همزمان با آغاز فصل تابستان دانشجویان بسیجی این واحد دانشگاهی در قالب طرح هجرت(3) بسیج سازندگی به مناطق محروم رفته و در عرصه های مختلف خدمت رسانی کردند.
سجادی راد گفت:40نفر ازدانشجویان بسیجی این واحد با اعزام به شهرستان محروم ریگان در 8روستا فعالیتهایی از جمله:فعالیتهای فرهنگی –هنری-آموزشی-احکام-قرآن-درسی-تربیت بدنی-ورزشی-آموزش فوتبال-هندبال(در مقطع ابتدائی و راهنمائی) برگزاری یادمان شهداء را انجام دادند.
ایشان همکاری فرمانداری-اداره ارشاد اسلامی-سازمان تبلیغات اسلامی-اداره اوقاف و بخشداری بخش گنبکی را با اردوی های جهادی خوب توصیف کرد.