راهنمای ثبت نام غیر حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی

راهنمای استفاده از سامانه آموزشیار (ویژه اساتید)

دایر نمودن پژوهشکده خرما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم

1393/09/08 (7:43:24 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: طی جلسه ای که در محل دفتر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم برگزار شد حمید سرحدی سرپرست واحد از دایر نمودن پژوهشکده خرما در این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت:ضمن رعایت آئین نامه های دانشگاه،همکاری دانشگاه علوم پزشکی ودانشگاه آزاد اسلامی بم در خصوص فعالیت پژوهشی وراه اندازی آزمایشگاه مدرن میکروبی و شیمیایی جهت آزمون های مورد نیازخرمای مضافتی،احداث و ایجاد آزمایشگاه با تجهیزات پیشرفته ، مبارزه با آفات وبیماریها،برداشت و بسته بندی بهداشتی خرما ،وانجام آزمون های بهداشتی پس از برداشت وخریداری وسایل مورد نیاز، بحث و تبادل نظر شد.وی همچنین خواستارایجاد یک گروه هماهنگ ،باهدفمند نمودن طرح وپیگیری در خصوص تامین اعتبار را شد.