*********************************************************

هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی

1400/02/07 (10:16:50 AM)

به اطلاع می رساند، هشتمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 18:30 روز سه شنبه مورخ 07/02/1400 با حضور ریاست محترم هیات موسس و هیات امناء و ریاست محترم دانشگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در محل سالن شهید مطهری سازمان مرکزی برگزار می شود. دانشجویان گرامی می توانند با توجه به پخش مستقیم این رویداد از طریق کانال آپارات دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی apparat.com/Islamic_azaduniversity و همچنین از طریق اینستاگرام خبرگراری ایسکا به نشانی Instagram.com/isca_uni به صورت مجازی در این مراسم شرکت نمایند.