سامانه آموزش مجازی                                               سامانه آموزشیار

www.edu.iau.ac.ir                                               vadana21.iauec.ac.ir                      *********************************************************

دفاع مقدس مدرسه بزرگي بود كه صيانت وامنيت را براي ايران اسلامي به ارمغان آورد

1393/06/31 (8:26:18 AM)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم بمناسبت آغازهفته دفاع مقدس در جلسه شورای اداری و در جمع کارکنان این واحد دانشگاهی گفت: دفاع مقدس يك حركت تاريخي بزرگي بود كه ملت قهرمان ايران با وحدت وهمدلي و رهبري امام راحل(ره) توانست در برابر استكبار و ابرقدرت‌ها ايستادگي كند. ایشان با بيان اينكه رشادت‌ها وخون شهدا دستاوردهاي گرانبهايي براي كشور به همراه داشت اظهار داشت. بايستي اين ارزش‌ها، ايثارگري‌ها ورشادت‌هاي رزمندگان دوران دفاع مقدس به درستي به نسل جوان جامعه انتقال داده شود.
وی اين رويداد(دفاع مقدس) بزرگ را سرمايه ارزشمندي براي كشور عنوان كرد وافزود: جنگ 8 ساله درسهاي فراواني براي ملت ايران به همراه داشت كه بايد از همه آنها الگو گرفته شود.
رئیس واحد بم دفاع مقدس را سرمايه ارزشمند نظام جمهوري اسلامي در عرصه اتحاد ملي، فرهنگ ايثار و شهادت دانست و گفت: رزمندگان اسلام از فرصت استثنایی و الهی دفاع مقدس بهره گیری زیادی گرفتند و به مدد اراده و ایمان پاک به مدارج عالی انسانی رسیدند و صفات متعددی از جمله:شجاعت،پاکدلی،روح دینی،صفا،صداقت،اخلاص،جهاد،پایداری و...را بدست آوردند وی اذعان داشت که: دفاع مقدس مدرسه بزرگی بود که صیانت و امنیت را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.ایشان در پایان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و رساندن پیام آنان به نسل جوان را وظیفه هر ایرانی دانست و گفت: رشادتها و جانفشانی رزمندگان اسلام در دفاع مقدس،دستاوردهای گرانبهایی برای کشور داشته که برکات آن در تمام زمینه ها مشهود و محسوس است.

مشاهده خبر(1901)بار