لینک کلاسهای درسی آنلاین برای دانشجویان

کانال تلگرام دانشگاه  telegram.me/iaubam

جهت رویت دروس ارائه شده برای دانشجویان میهمان بدون داشتن شماره دانشجویی و رمز عبور با کلیک روی منوی دانشجوی میهمان ( در سامانه دانشجویی  ) و با وارد نمودن کد تصویری دروس قابل مشاهده میباشد
-------------------------------------------------------------------------------------
ثبت نام کاردانی و کارشناسی در رشته های جدید در واحد بم
روانشناسی - مدیریت دولتی - آموزش و پرورش ابتدایی - مهندسی پزشکی

جمهوری اسلامی جلوه ای از تجلی شئونات اسلامی ،انسانی است

1391/11/25 (11:11:02 AM)

سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم جمهوری اسلامی را جلوه ای از تجلی شئونات اسلامی،انسانی دانست و گفت: انقلاب اسلامى در همه‏ى ابعاد فردى و اجتماعى، داخلى و خارجى، سياسى و اقتصادى و فرهنگى، اهداف بسيار بلندى براى مردم و دولت ترسيم نموده است.و اين اهداف عمدتاً برگرفته از قرآن و سنت بوده كه عمدتاً در كلام حضرت امام (ره) و شعارهاى مردم متجلى شده‏اند. ایشان در ادامه اظهار داشت که: انقلاب اسلامى دستاوردهاى مثبتى داشته و مسير نظام به سوى خير و سعادت وتداوم  و توسعه را نیز بدنبال داشته است و در واقع هدف از نهضت و شعارهای استقلال،آزادی،جمهوری اسلامی تبلور یافته از جنبش مردم ایران اسلامی بود. سجادی راد حضورپر شور مردم انقلابی را در راهپیمائی 22بهمن نشانی از اعتقاد دیرینه خود به نظام،انقلاب و رهبری بیان داشت وگفت:این حضور باعث روحیه مجدد، طراوت ،تازگی و شادابی مردم،وناامیدی کسانی که خواستار اقتدار و بالندگی و رشد نظام اسلامی نیستند شد.لازم بذکر است مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم حضور پرشوری در راهپیمائی 22بهمن امسال داشتند.