دیداررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم و مسئولین شهرستان از خانواده معظم شهداء

1391/07/15 (11:41:32 AM)

دیداررئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم و مسئولین شهرستان از خانواده معظم شهداء
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:سید کریم سجادی راد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم به اتفاق نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی-امام جمعه-فرماندار-روسای شورای اسلامی شهر و بنیاد شهید وامور ایثارگران از خانواده های معظم شاهد دیدار کردند.
در این دیدار غضنفرآبادی نماینده مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدا را مظهر شجاعت،جوانمردی،ایثار و گذشت دانست.
غضنفرآبادی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که حضرت سیدالشهدا سلام الله علیه به همه آموخت که در برابر ظلم، در مقابل ستم، در مقابل حکومت جائر چه باید کرد. با اینکه از اول می دانست که در این راه که می رود راهی است که باید همه اصحاب خودش و خانواده خودش را فدا کند و این عزیزان اسلام را برای اسلام قربانی کند، لکن عاقبتش را هم می دانست ...گفت:شهداء اخلاص داشتند،شهداءعرشی بودند و درسی که آموخته بودند از مولا و مقتدایشان ابی عبدالله(ع) بود. لازم بذکر است این دیداراز خانواده های شهید: ابراهیم پور-علی اکبری-اسلمی و دریجانی و با هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری بنیاد شهید انجام گرفت.