امتحانات پایان ترم در سامانه وادانا قسمت آزمونهای من برگزار می گردد.
تاریخ برگزاری امتحانات از 4 تا 18 بهمن ماه

کمیته پاسخگویی
*********************************************************

((مدارک قابل پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی))

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارداني پيوسته میباشند با داشتن مدرک :
ديپلم هاي كاردانش ، فني حرفه اي و هنرستان نظام قديم ( متجانس با رشته قبولي ) و ديپلم هاي سه ساله نظري و پيش دانشگاهي در هر رشته اي كه تمايل دارند میتوانند ثبت نام نمایند .

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارداني ناپيوسته و كارشناسي پيوسته میباشند با داشتن مدرک :  ديپلم هاي 4 ساله نظام قديم و پيش دانشگاهي میتوانند ثبت نام نمایند .

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارشناسي ناپيوسته میباشند با داشتن : كارداني ضمن خدمت فقط مجاز به ادامه تحصيل در رشته هاي مرتبط با كارشناسي ناپيوسته میتوانند ثبت نام نمایند .

كارداني تربيت معلم در هر رشته کارشناسی مي توانند ثبت نام نمايند .

كارداني علمي كاربردي :
در هر رشته کارشناسی  مي توانند ثبت نام نمايند .