راهنمای ثبت نام غیر حضوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی

راهنمای استفاده از سامانه آموزشیار (ویژه اساتید)

((مدارک قابل پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی))

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارداني پيوسته میباشند با داشتن مدرک :
ديپلم هاي كاردانش ، فني حرفه اي و هنرستان نظام قديم ( متجانس با رشته قبولي ) و ديپلم هاي سه ساله نظري و پيش دانشگاهي در هر رشته اي كه تمايل دارند میتوانند ثبت نام نمایند .

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارداني ناپيوسته و كارشناسي پيوسته میباشند با داشتن مدرک :  ديپلم هاي 4 ساله نظام قديم و پيش دانشگاهي میتوانند ثبت نام نمایند .

داوطلبانی که متقاضی ادامه تحصیل در رشته های كارشناسي ناپيوسته میباشند با داشتن : كارداني ضمن خدمت فقط مجاز به ادامه تحصيل در رشته هاي مرتبط با كارشناسي ناپيوسته میتوانند ثبت نام نمایند .

كارداني تربيت معلم در هر رشته کارشناسی مي توانند ثبت نام نمايند .

كارداني علمي كاربردي :
در هر رشته کارشناسی  مي توانند ثبت نام نمايند .